MOSTAR POGODILO NEVRIJEME, POGLEDAJTE SNIMAK: ŽIVA NA TERMOMETRU SE NAGLO SPUSTILA

Mostar gdje je danas u 11 sati zabilježena temperatura od 32 stepena, živa na termometru naglo se spustila nakon što je „srce“ Hercegovine pogodilo nevrijeme.

Uz jak pljusak padao je i grad koji je iznenadio sve s obzirom da nisu očekivali da tako naglo dođe do promjene vremena.

Inače, prije podne u Bosni i Hercegovini je bilo pretežno vedro.

Temperature zraka u 11 sati: Bjelašnica 15; Drvar 23; Banja Luka, Bihać, Gradačac, Ivan-sedlo, Prijedor, Sanski Most 24; Sokolac 25; Grude, Livno, Tuzla, Zvornik 26; Neum 27; Bugojno, Trebinje 28; Sarajevo 29; Zenica 30; Široki Brijeg 31; Mostar 32.

Do kraja dana će u našoj zemlji preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne i u večernjim satima porast naoblake u Bosni što može usloviti kišu, pljuskove i grmljavinu.

Vjetar slab do umjeren u sjevernim i zapadnim područjima Bosne sjeverni i sjeverozapadni, a u ostatku zemlje jugozapadni. Dnevna temperatura 28 do 34, na jugu do 36 stepeni.

Video: Adi Bebanić

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

MINISTAR PRAVDE TURSKE TUNC ODRŽAO NIZ SASTANAKA U SARAJEVU, POSJETIO I...

0
Ministar pravde Republike Turske Yilmaz Tunc, koji boravi u radnoj posjeti Bosni i Hercegovini, posjetio je danas Visoko sudsko i tužilačko vijeće gdje je razgovarao sa predsjednikom VSTV-a Halilom Lagumdžijom i članovima Vijeća.