MOŽETE LI PREPOZNATI PJEVAČA SA SLIKE? DANAS PUNI DVORANE ŠIROM REGIONA ALI I SVIJETA

On danas važi za jednog od najomiljenijih pjevača u regionu.

Iza sebe ima nebrojeno mnogo hitova, a gdje god se pojavi puni dvorane.

Počeo je da pjeva sa svega 15 godina sa raznim grupama na lokalnim gitarijadama.

Njegov omiljeni instrument je klavir, a pored toga svira bubnjeve i bas-gitaru. Godine 1991, iz Rovinja se preselio u Zagreb gdje započinje svoju samostalnu profesionalnu karijeru.

Predstavljao je Hrvatsku na takmičenju za Pjesmu Eurovizije 1994. godine sa pjesmom “Nek’ ti bude ljubav sva”.

Bio je član žirija na muzičkim takmičenjima “Hrvatska traži zvijezdu” i “The Voice — Najlepši glas Hrvatske”.

Pogađate, u pitanju je sjajni Tony Cetinski.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

AGENCIJA ZA SIGURNOST HRANE: NA TRŽIŠTU BIH OPASNI TOKSINI PRONAĐENI U...

0
Agencija za sigurnost hrane Bosne i Hercegovine je putem Sistema brzog uzbunjivanja za hranu i hranu za životinje (EU RASFF) obaviještena da je na tržište Bosne i Hercegovine isporučeno raženo brašno u kojemu je utvrđeno prekoračenje maksimalno dopuštene količine ohratoksina A.