MUSTAFA NADAREVIĆ TEŠKO BOLESTAN: NE BUDITE PRIMITIVNI KAO JA, NEMOJTE SE PLAŠITI DOKTORA

Legendarni glumac Mustafa Nadarević javno je priznao da boluje od zloćudne bolesti pluća te se uključio u kampanju ''Udahni za život''. Glumac je progovorio o svojoj bolesti i vjeruje da će je pobijediti.

  •  Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti zloćudna bolest – rekao je za Media servis.

Uputio je poruku svima koji pripadaju rizičnoj skupini, odnosno dugogodišnjim pušačima.

  • Mogu im poručiti da ne budu primitivni kao ja, da se plaše doktora. Meni je doktor još kao malom djetetu bio ”jao”, od zubara nadalje, sve je bilo strašno. Dobro je da se ide na vrijeme na preglede jer onda je izlječivost vrlo blizu – zaključio je.

Feđa Isović, scenarista popularne serije “Lud, zbunjen, normalan”, rekao je da Mustafina bolest trenutno ne utječe na snimanje novih epizoda.

  • Serija će ići dokle god Mustafa bude mogao nositi teret teškog posla. Upravo smo u snimanju novih epizoda serije. On je sada dobrog zdravlja, dobre energije, mislim da ćemo nastaviti raditi. Njegovi zdravstveni problemi sada su se srećom povukli, i mi radimo punom parom – navodi Isović, piše Avaz.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

TREĆI TOP GUN: HOĆE LI TOM CRUISE OPET GLUMITI MAVERICKA?

0
TOP GUN: Maverick u kina je došao 2022. godine i ostvario odlične rezultate, a ubrzo nakon premijere postavljalo se pitanje hoće li se snimati i treći dio.