NA AUTOPUTU PREVRNUO SE TERETNJAK KOJI JE PREVOZIO AUTOMOBILE, VOZAČ POVRIJEĐEN

Na južnom traku autocesta A3 Bregana - Zagreb - Lipovac danas je oko 17 sati došlo do prevrtanja teretnog vozila pa je saobraćaj u smjeru istoka između čvorova Novska i Okučani zatvoren.

U nesreći je povrijeđen vozač platforme za prijevoz vozila sjevernomakedonskih registarskih oznaka, a prilikom njezina prevrtanja došlo je do ispadanja više vozila preko ceste.

Uviđaj je oko 18 sati još bio u toku, a saobraćaj je preusmjeren obilaznim pravcima.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

TURSKI BROD SA 3.774 TONE HUMANITARNE POMOĆI ZA GAZU STIGAO U...

0
- Deveti brod dobročinstva - upućen iz Turske za ljude u Gazi, pristao je u egipatsku luku Arish, gdje će biti istovareno oko 3.774 tone humanitarne pomoći.