NA BJELAŠNICI VELIKI BROJ SKIJAŠA U DNEVNIM I NOĆNIM TERMINIMA

Na Bjelašnici je jutro u 8 sati izmjereno -10 stepeni. Visina snijega iznosi 27 centimetara. Vidljivost je odlična.

  • Zbog jakog vjetra koji je otpuhao snježni pokrivač i nedostatka snijega od Heliodroma do Međustanice šestosjed još neće raditi – saopćeno je iz KJP ZOI ’84 OCS.

Tokom jučerašnjeg dana bila je vrlo dobra posjećenost, kako u jutarnjim terminima tako i na noćnom skijanju.

Danas će u funkciji biti liftovi BX i K1 sve do 15 sati, a za posjetioce koji ne posjeduju ski-opremu, mogu je iznajmiti u ski-rentu.

Na Igmanu je – 9 stepeni, visina utabanog snijega je oko 20 centimetara. Danas su u funkciji dva baby lifta i tubing. Radno vrijeme Ski-centra ”Igman” je također do 15 sati. Ski opremu moguće je iznajmiti u Ski rentu.

Kako navode iz ZOI ’84 1. januara 2020. godine Ski centar će raditi od 9 sati do 16 sati.

U saradnji sa GRAS-om svaki dan od januara autobus će saobraćati iz Sarajeva do Bjelašnice, sa polaskom u 9 sati iz ulice Franje Račkog, a povratak je u 15.30 sati s Bjelašnice. Nakon raspusta autobusi će do 1. aprila 2020. godine saobraćati subotom i nedjeljom.

U saradnji s ”Centrotransom” u januaru autobus vozi iz Sarajeva do Bjelašnice, sa polaskom ispred Vijećnice u 8:30 i povratkom u 16 sati s Bjelašnice. Nakon raspusta do 1. aprila 2020. godine autobus će voziti u dane vikenda.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KOLAŠINAC S ATALANTOM IZBACIO LIVERPOOL, ROMA USPJEŠNIJA OD MILANA

0
Fudbaleri Atalante poraženi od Liverpoola u revanš susretu četvrtfinala Evropske lige rezultatom 1:0, ali su zahvaljući ubjedljivom trijumfu u prvom meču izborili plasman u polufinale takmičenja.