NA EUROVIZIJI SE RODILA LJUBAV: PREDSTAVNICA CRNE GORE U ZAGRLJAJU ESTONSKOG KOLEGE

Da Eurovizija nije samo takmičenje već i druženje, a i nešto više, dokaz je i ljubav koja se rodila između crnogorske predstavnice Vladane Vučinić i predstavnika Estonije, pjevača jermenskog porijekla Stefana Hajrapetjana.

U Torinu posljednjih dana odzvanjaju osmijesi Vladane i 11 godina mlađeg Stefana, a svi oni koji su se našli u njihovom društvu mogu da posvkedoče da je hemija očigledna.

Vladana i Stefan su se upoznali u Rumuniji i družili su se tokom nacionalnog izbora za Euroviziju. Tu se razvilo prijateljstvo, koje je, očigledno i sudeći prema izjavama njihovih prijatelja, preraslo u nešto više.

  • Njih dvoje se u Torinu ne razdvajaju, po cijeli dan su zajedno i nije im problem ni što su uvijek okruženi predstavnicima medija, kao i fanovima ovog takmičenja – kaže za Kurir prijatelj poznatog para.

Dokaz za to je i fotografija do koje smo došli, a na kojoj je ovaj par zagrljen. Nekada osmijesi govore više od riječi.

Kontaktirali smo Vladanu, koja se na drugoj polufinalnoj večeri, kao i Stefan takmiči na 66. po redu Izboru za pJesmu EUrovizije.

  • Stefan je sjajan momak. Simpatičan, talentovan i harizmatičan. Bilo mu je zanimljivo da sazna nešto više o Crnoj Gori. Upoznali smo se u Bukureštu tokom festivala, u trenucima kada su izbJeglice iz Ukrajine stizale u Rumuniju. Mislim da je njegovo jermensko porIJeklo nešto što na nas Balkance dJeluje prijatno. Slični smo. Stefan je definitivno jedan od najzgodnijih izvođača na ovogodišnjoj EUroviziji – rekla nam je Vladana.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.