NA ILIDŽI UHAPŠEN DRUGI RAZBOJNIK KOJI JE U STANU OPLJAČKAO DRŽAVLJANE TURSKE

Sarajevska policija u nedjelju je na Ilidži uhapsila drugog razbojnika koji je opljačkao državljane Turske.

Naime, pripadnici Policijske uprave Ilidža jučer su u 13:40 sati, uhapsili A. H. (29) uz Sarajeva  zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo  razbojništva.

  • Isti je dana 28.11.2021.godine oko 02,30 sati u stanu, ulica Samira Ćatovića Kobre, općina Ilidža, zajedno sa licem A.M. iz Sarajeva, koji je ranije ispitan u svojstvu osumnjičenog, izvršio navedeno krivično djelo na štetu državljana Turske. O prednjem je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a A.H. je predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad navedenim licem- saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

DICAPRIO S DJEVOJKOM SNIMLJEN U FAST FOODU, JEDAN DETALJ NA GLUMCU...

0
Jedan od najpoznatijih zavodnika u Hollywoodu, Leonardo DiCaprio, u posljednjih devet mjeseci ne odvaja se od 25-godišnje italijanske manekeneke Vittorie Ceretti, a sada su snimljeni tokom opuštenog ručka.