NA KOJI NAČIN JEDETE HOT DOG? TIKTOKERKA OTKRIVA DA JE OVO NAJLAKŠI DA SE NE UPRLJATE

Od kada je TikTokerka Sheena Marie demonstrirala savjet za jedenje hot doga, kako se ne biste uprljali, video se pregledao više od dva miliona puta i ima više od 125 hiljada lajkova.

U videu se prikazuje kako drži pecivo s hrenovkom unutra, prije nego doda senf i kečap.

Nakon što istisne kečap i senf, u “cik-cak” pokretima, slijedi potez koji naizgled izgleda besmislen – okretanje hrenovke. No, kada probate uvjerit ćete se da je trik koristan.

Time se dodaci “skrivaju” ispod hrenovke što znači da se nećete ukapati senfom, kečapom ili nekim drugim dodatkom za hot dog.

Komentari na ovaj video su prilično podijeljeni. Dok su jedni oduševljeni, drugi su ostali zbunjeni i pitaju se zašto se kečap i senf jednostavno nisu stavili na pecivo prije ubacivanja hrenovke.

Video pogledajte OVDJE

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

OTVORENO UPOZORENJE IZ AUSTRIJE: HDZ SE ŽESTOKO PROTIVI TEMELJNOM PREDUSLOVU ZA...

0
Visoki predstavnik za BiH Christian Schmidt objavio je u srijedu zakonsku reformu kojom se namjeravaju otežati izborne krađe i osigurati transparentnost, naprimjer na predstojećim lokalnim izborima na jesen.