NA POMOLU IZNENAĐUJUĆI TRANSFER LUISA SUAREZA

Luis Suarez ugovor s Atleticom ima do kraja sezone i 35-godišnji Urugvajac će vjerovatno u julu napustiti Madrid. Britanski mediji javljaju da bi se Suarez mogao vratiti u Premier ligu, takmičenje u kojem je blistao u dresu Liverpoola.

Suarez ima ponudu Aston Ville, u koju ga želi dovesti njegov bivši suigrač iz Liverpoola Steven Gerrard, koji je trener ove ekipe. Za Urugvajca je zainteresiran i Inter Miami, MLS klub u vlasništvu Davida Beckhama, ali je realnija opcija da Suarez i sljedeće sezone ostane u Evropi.

Suarez je ove sezone za Atletico odigrao 40 utakmica i postigao 13 pogodaka. U dresu Liverpoola je suparničku mrežu pogodio 82 puta u 133 nastupa i imao 46 asistencija, piše Index.hr.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE