‘NA SILU SE TRUDIO DA BUDE SRETAN’ – DŽEJ JE UMRO, A MARINA TUCAKOVIĆ JE OTKRILA BOLNU TAČKU NJEGOVOG ŽIVOTA: TO GA JE UBILO

Džej Ramadanovski napustio nas je u 56. godini života, a vijest o smrti pjevačke legende potresla je estradu. Među njima je i tesktopisac Marina Tucaković, koja je prva u mladosti prepoznala da će Džej biti vrhunski pjevač.

Pamtiću ga po mnogim stvarima i po mnogim tužnim stvarima. Bio je poseban lik i kao umjetnik i kao čovjek. Za njega sam radila uvijek od srca… On je bio nesretan sigurno. On je vukao tu cistu i na silu se trudio da bude sretan… To što ga je činilo sretnim to ga je i ubilo. Zato je tako i pjevao. Mnogo je pio, bančio… – rekla je Marina za “Blic” te dodala kada se posljednji put čula sa Džejom:

Ja se nisam dugo čula sa njim ali Futa jeste, imali su i neke zajedničke planove.

Džej je u nedavnom intervju izjavio da je u strogom karantinu zbog zdravstvenih problema koje ima i da bi korona virus bio poguban za njega.

  • Ne smijem nigdje da izlazim da ne bih došao u rizik da se zarazim. Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može da bude koban. Ne viđam se sa čak ni sa najboljim prijateljima i moram da priznam da mi mnogo nedostaje kafana. Boem sam u duši i jedva čekam ponovo da odem u neku birtiju kad sve ovo prođe, iako ne bih smio da pijem”, rekao je Džej.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE