NA STUPU SE GRADI PARKING, BIT ĆE BESPLATAN

U sarajevskom naselju Stup počela je gradnja parkinga čije će korištenje biti besplatno, saopćeno je iz Općine Ilidža.

Parking se gradi u ulici Dr. Silve Rizvanbegović.

Bit će izgrađeno 28 parking mjesta. Investicija je vrijedna 77.803 marke.

Investitor je Općina Ilidža. Izvođač radova je firma GP ING iz Sarajeva, saopćeno je iz Općine Ilidža.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KAKO SU GLASALI VELIKI CENTRI U HRVATSKOJ: KO JE VLADAR ZAGREBA,...

0
Parlamentarni izbori u Hrvatskoj održani su u srijedu, a prema 99 posto prebrojanih glasova najviše mandata osvojio je HDZ. Ipak, ukoliko se pogledaju veliki gradovi, jasno je kako je politička scena u Hrvatskoj i više nego podijeljena.