NA TREĆEM ILIDŽA ROCK FESTIVALU NASTUPAT ĆE ZABRANJENO PUŠENJE

Treći Ilidža Rock festival u organizaciji ilidžanskog Yu Caffea održat će se u periodu 20. i 21. septembra.

Mjesto održavanja ove fantastične dvodnevne rock priče je Kulturno-sportski centar Ilidža, koja će ugostiti neka nova imena bh. rock scene ali i ona već dobro poznata.

Tokom dva dana druženja, pored fantastičnih svirki zaintersirani će imati priliku i družiti se sa bendovima kroz različite muzičke i edukatvne rock radionice.

U petak, 20.09.2019. godine od 19 sati počinje “Sarajevo Rock Night” a publici će se predstaviti bendovi Srce, Individua, Foxy head, Radarska kontrola, Anchy & Moondogs a na kraju će nastupiti ProRocksi.

Drugi dan festivala, u subotu 21.09.2019. godine u dnevnom terminu od 12h do 18h, uz besplatan ulaz, družit će te se sa mnogim muzičarima, pa će tako kraći nastup i promociju imati bendovi Helem nejse i Pank Floyd.

Važno je spomenuti da će biti održane muzičke radionice – Master class sa Amarom Češljarom (bubanj) kao i poznatim gitaristom grupe Zabranjeno pušenje Tonijem Lovićem gdje će svi posjetioci imati priliku da sa njima razmjene iskustva.

U večernjem terminu nastupit će bendovi NoLimitnow iz Sanskog mosta, Paranoid iz Rudog, ReAktion iz Santiaga – Čile, a samo zatvaranje festivala je povjereno svima poznatom, kultnom sarajevskom bendu Zabranjeno pušenje.

Karte koje će se moći kupiti na platou Skenderija i u YU caffe-u Ilidža za oba dana festivala I koštat će 7 KM, a na sam dan festivala 10 KM.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SMARAJU VAS REKLAME NA YOUTUBEU? EVO NAČINA KAKO DA IH BLOKIRTE

0
YouTube je prošle godine pokrenuo potpuni napad protiv blokatora reklama u oktobru, nakon početnog eksperimenta u malom obimu u junu.