NADALI SMO SE DO POSLJEDNJEG TRENUTKA: PRIJATELJI SE ŠPALIROM BRODOVA OPROSTILI OD MATEJA PERIŠA

Brodicama, svjetlosnim signalima i zvukovima trube oprostile su se u splitskoj kruzerskoj luci brojni prijatelji i poznanici Mateja Periša.

Matejev otac Nenad je iskoristio priliku da uputi još jednom riječi zahvalnosti onima koji su pomogli na bilo koji način tokom proteklih pet mjeseci koliko je trajala potraga za njegovim sinom.

Pixsell

Matej je preko ljeta radio kao skiper na jahti i upravo zbog toga su njegovi prijatelji špalirom brodica odlučili reći posljednje zbogom.

Pixsell
  • Nadali smo se do posljednjeg trenutka da će ga pronaći. Molitvom najviše. Divimo se njegovom ocu i porodici. Ovo je najmanje što smo mogle napraviti, ispratiti ga molitvom za kraj – kazale su nam Splićanke koje su željele na ovaj način odati počast preminulom mladiću.
Pixsell

U splitskoj kruzerskoj luci u njegovu čast okupilo se dvadesetak brodova uključujući i jedan veći jedrenjak na kojem je bio njegov otac.

Podsjećamo, Matej Periš je nestao u noći s 30. na 31. decembra prošle godine od kada je za njim i trajala potraga sve do 19. maja ove godine kada su tijelo pronašli ribari. Sprovod je, prema zahtjevu oca, održan u krugu porodice i bliskih prijatelja.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

U SARAJEVU DANAS HITNA SJEDNICA SKUPŠTINE KS: IMA SAMO JEDNU TAČKU...

0
Informacija o poduzetim aktivnostima nadležnih sigurnosnih i drugih institucija u okviru kojih će se razmatrati sigurnosna situacija u Kantonu Sarajevo, jedina je tačka dnevnog reda hitne sjednice kantonalne skupštine koja će biti održana danas.