NAJMANJE TROJE MRTVIH U JOŠ JEDNOJ PUCNJAVI U SAD-U

Najmanje tri osobe su ubijene u pucnjavi koja se dogodila u nedjelju u Austinu u Teksasu, saopćile su vlasti.

Policija grada Austina je objavila da su njezini službenici stigli na mjesto pucnjave koja se dogodila u sjeverozapadnom dijelu glavnog grada Teksasa.

Austin-Travis odjel hitne medicinske pomoći objavio je da su tri odrasle osobe preminule na mjestu događaja, a pucnjava je prijavljena nešto prije podneva po lokalnom vremenu.

  • Trenutno nema informacija o novim žrtvama”, navedeno je na Twitter profilu odjela otprilike sat vremena nakon što je prvi put zaprimljena prijava o incidentu.

Policija je pozvala stanovnike da izbjegavaju mjesto događaja.

Pogledajte video OVJDE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE