NAJMLAĐA SESTRA KLANA KARDASHIAN-JENNER: GOLIŠAVA KYLIE UTJECALA JE NA BIRAČE U AMERICI

Čini se da Kylie Jenner fotografijom u badiću može utjecati čak i na izbore u Americi.

Naime, najmlađa članica klana Kardashian-Jenner upotrijebila je jednu fotografiju sebe u badiću kako bi pratitelje pozvala da se registriraju za glasanje na predsjedničkim izborima.

  • Jeste li se registrirali za glasanje? Kliknite na link u mojoj biografiji… Hajdemo se dogovoriti da glasujemo skupa – napisala je Kylie uz fotografiju u badiću.

Nakon te njene objave zabilježen je porast od nevjerobatnih 1500 posto u odnosu na prethodni dan na američkom mrežnom alatu za registraciju i provjeru birača, prenosi The Hill.

  • Nakon objave Kylie Jenner na Instagramu, porast interakcija s Vote.org govori o energiji među mladim Amerikancima koji žele biti sigurni da će se njihov glas čuti na ovim izborima – rekla je izvršna direktorica Vote.org Andrea Hailey.

“Privlačeći više ljudi na glasanje, stvaramo jaču demokratiju”, dodala je.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

OGLASIO SE MEMORIJALNI CENTAR SREBRENICA NAKON OBJAVE AMBASADE IRANA U BIH

0
-Ambasada Islamske Republike Iran u Sarajevu odgovorila je na upit Memorijalnog centra Srebrenica. Zahvaljujemo na pojašnjenju i osudi genocida - poruka je iz Memorijalnog centra Srebrenica.