NAJPOZNATIJI TURSKI GLUMAC OSTAVIO TRUDNU SUPRUGU I OŽENIO DRUGU: ZAUZVRAT JOJ JE DAO 16.000 EURA

Bračni par Halit Ergenc i Berguzar Korel srca publike osvojio je serijom “1001 noć”, a poslije toga smo imali priliku da ih gledamo i u “Ranjenoj ljubavi”.

Oni su se zavoljeli na setu serije „1001 noć“ i od tada ne prestaju da intrigiraju medije, a njihova veza je pod konstantnom lupom javnosti.

Naime, tada 23-godišnja Berguzar upoznala je 12 godina starijeg Halita, a on je u to vrijeme bio u braku sa glumicom Gizem Soisaldi. Prve iskre su se javile na snimanjima, ali putovanje u Pariz 2008. godine je donijelo preokret u njihovom odnosu.

Halit se nakon deset mjeseci rastao od Gizem, koja je u tom trenutku bila trudna.

Kompletan tekst pročitajte OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KOSOVO NA KORAK OD ČLANSTVA U VIJEĆU EVROPE: PARLAMENTARNA SKUPŠTINA VE...

0
Parlamentarna skupština Vijeća Evrope (PSVE) danas je u Strazburu usvojila izvještaj izvjestiteljke za Kosovo Dore Bakojanis kojim se preporučuje članstvo Kosova u toj međunarodnoj organizaciji, bez ikakvog uslovljavanja.