NAKON BIJELE KUĆE: BIVŠA PRVA DAMA POKRENULA INICIJATIVU ZA ZDRAV NAČIN ŽIVOTA

Bivša prva dama SAD, Melanija Trump, ima ambiciozne planove i već organizuje novi "kabinet" iako je tek nedavno napustila Bijelu kuću.

Izvori bliski Trampovoj kažu za CNN da Melania ima u planu da nastavi rad na projektu “Budi najbolji” za pomoć djeci.

Za vrijeme mandata njenog supruga Melania je pokrenula inicijativu “Budi najbolji” koja je usmjerena ka promovisanju zdravog načina života, korišćenja društvenih mreža na pozitivan način i borbi protiv zloupotrebe opioida.

Trump je, kako piše CNN, činio malo kako bi joj pomogao da razvije svoju inicijativu dok su boravili u Bijeloj kući. Prolazile su sedmice između javnih događaja, a na projektu je nekad radila samo po jedna osoba.
Novi kabinet Melanije Trump ubuduće bi trebalo da se sastoji od troje zaposlenih, koji su sve vrijeme radili za prvu damu u Bijeloj kući, tvrde izvori. Melanija je, navodno, za šeficu kabineta postavila Haley D’Antuono, koja je prethodne četiri godine vodila računa o Melanijinim obavezama i organizaciji putovanja.

Melanijin portparol se nije još oglasio ovim povodom, ali izvori tvrde da je Melania otvorila kancelariju van luksuznog objekta Mar-a-Lago, gde porodica Trump sada živi. Navodno je Melania zainteresovana da otvori kancelariju u Palm Beachu.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

TURSKI BROD SA 3.774 TONE HUMANITARNE POMOĆI ZA GAZU STIGAO U...

0
- Deveti brod dobročinstva - upućen iz Turske za ljude u Gazi, pristao je u egipatsku luku Arish, gdje će biti istovareno oko 3.774 tone humanitarne pomoći.