NAKON NEVREMENA, STIŽE NAM ČETVRTI TOPLOTNI VAL: OVO JE NOVA PROGNOZA NEDIMA SLADIĆA

Sudeći po najnovijoj prognozi mladog meteorloga Nedima Sladića, nakon obilnih kišnih padavina, stiže nam ponovo vruće vrijeme.

On je na svom Facebbook profile najavio novi temperaturni šok!

  • Nakon vrlo nestabilnog vikenda, idući će vjerovatno biti dijametralno suprotan, i, na oko 35 stepeni. U Hercegovini i iznad. Ne bi me iznenadilo ponovo i blizu 40 stepeni. Četvrti toplotni val ovog ljeta kuca na vrata. Poslije ove vlage, izgledno je da će se teško disati. Na poplavljenim područjima dobro bi bilo što prije izvršiti čišćenje te dezinfekciju radi sprječavanja širenja zaraze – napisao je Sladić.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE