NANA FATA ORLOVIĆ PRIMA INFUZIJE, ALI SE OSJEĆA MNOGO BOLJE: IDEM NIZ STEPENICE KAO MLADA

Sarajevski advokat Rusmir Karkin, kazao je jučer, o čemu smo pisali, da je Republika Srpska raspisala je tender za izbor izvođača radova, vezano za uklanjanje crkve iz dvorišta nane Fate Orlović.

  • Također, imam informacije da je RS izvršio isplate nastalih troškova svim osobama koje se kao podnosioci tužbe pominju u presudi Suda za ljudska prava u Strazburu. Sada čekamo da se završi tender i izabere kompanija koja će izvršiti uklanjanje crkve sa imanja porodice Orlović – kazao je za advokat Karkin.

Za uklanjanje crkve iz dvorišta Fate Orlović, kako nam je kazao advokat Karkin Vlada RS namjenila je 70.000 maraka.

Nana fata Orlović veli da ne zna ništa o tome.

Sada se posvetila svom zdravlju.

  • Evo, upravo primam infuziju. Ukupno sam ih primila do sada 10, preostalo im je još pet. Dolazi mi medicinska sestra i priključuje mi infuziju. Osjećam se mnogo bolje, sada idem niz stepenice kao mlada – kaže nam nana Fata Orlović za Faktor.

Vjeruje da će je zdravlje poslužiti kako bi dočekala da se konačno nakon više od 20 godina ukloni crkva iz njene avlije.

  • Kažu, sve će biti gotovo na proljeće. Dobro, sačekat ćemo proljeće. Ako šta saznate, javite mi, da mi uzmete muštuluk – poručuje nana Fata Orlović.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

BIJESNI GRAĐANI U MEKSIKU NASMRT PRETUKLI OSUMNJIČENU ZA UBISTVO CURICE

0
U meksičkom turističkom gradu Taxco jučer je rulja bijesnih građana brutalno pretukla ženu osumnjičenu za otmicu i ubistvo djevojčice.