NAREDNIH DANA TEMPERATURE BLIZU 40 STEPENI: IZRAŽENA MOGUĆNOST NEVREMENA I JAKOG VJETRA

Vruće, većinom pretežno sunčano i sparno vrijeme nastavlja se i narednih dana.

Dnevna temperatura 31 do 36°C, lokalno do 39°C. U naredna dva dana ćemo biti pod manjim uticajem plitkog ciklona koji se približava sa jugozapada Evrope i koji će proći glavninom nešto sjevernije od nas. U takvim okolnostima u poslijepodnevnim i ranim večernjim satima očekuju nas ponegdje pljuskovi i grmljavina.

Usljed visokih temperatura i ogromne količine energije u zraku, moguća su nevremena uz led, jak vjetar i veću količinu kiše za kratko vrijeme. Okidač za pljuskove su planine tako da iznad brdsko-planinskih predjela ih treba najprije očekivati u naredna dva dana…

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PRINC HARRY PREKINUO SVE VEZE S BRITANIJOM, SADA I ZVANIČNO

0
Princ Harry je službeno naveo Sjedinjene Američke Države kao svoju primarnu rezidenciju, prema dokumentima podnesenim u Velikoj Britaniji.