NARODNA VJEROVANJA: EVO ŠTA ZNAČI KADA IMATE SLOVO M NA DLANU

Čitanje iz dlana se praktikuje hiljadama godina, a pojavilo se u hindu astrologiji.

Koristio ga je i Aleksandar Veliki – po dlanovima je ocjenjivao karakter svojih ofcira u vojsci.

Riječ je o linijama na dlanu koje se mogu spajati tako da tvore slovo M. Nemaju ga svi ljudi, samo oni koji su po nečemu posebni, piše davidwolfe.com, prenosi 24sedam.

Pogledajte dlan i pronađite slovo M, to treba izgledati otprilike ovako:

Ako ste pronašli M, onda morate ovo znati:

  • vrlo ste daroviti,
  • imate jaku intuiciju,
  • iskreni ste, a isto to očekujete od drugih,
  • ne smetaju vam promjene u životu,
  • umijete da prepoznate ljude koji lažu,
  • peduzimljivi ste,
  • imate karakteristike koje su odlikovale mnoge proroke i vođe,
  • sreća vas prati u životu.

Oni koji imaju M na dlanu dobri su u novinarstvu, pisanju ili obrazovanju. Osim toga, jako dobro znaju kako zaraditi novac, napredovati u karijeri, vrlo su disciplinovani i znaju sami sebe motivisati.

Takođe, imaju odlične liderske sposobnosti, vole rješavati misterije, a ponekad ih privlače karijere u pravu ili politici.

M na dlanu simbol je bogatstva.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KOLAŠINAC S ATALANTOM IZBACIO LIVERPOOL, ROMA USPJEŠNIJA OD MILANA

0
Fudbaleri Atalante poraženi od Liverpoola u revanš susretu četvrtfinala Evropske lige rezultatom 1:0, ali su zahvaljući ubjedljivom trijumfu u prvom meču izborili plasman u polufinale takmičenja.