NARUČILA TORTU ZA SVADBU PA OSTALA U ŠOKU KAD JE VIDJELA JEDAN DETALJ NA NJOJ

Dan vjenčanja bi trebao biti najsretniji dan svake mladenke, no jednoj nije bio. U jednoj Facebook grupi požalila se na tortu koju je dobila.

Nažalost, mladenka nije provjerila izgled torte prije vjenčanja jer je vjerovala slastičaru, a kada ju je vidjela netom prije ceremonije, ostala je u šoku jer nije dobila ono što je htjela.

  • Moj muž je htio da na tortu stavimo našeg psa kao neku našu internu foru – napisala je mladenka uz fotografiju u grupi.

Umjesto njenog psa čiju je sliku dala slastičaru, ona je dobila nepoznatog psa koji plazi jezik.

  • Za inspiraciju sam dala dvije fotografije među kojima je bila i fotka našeg psa, a slastičar je na to rekao da nema ništa lakše od toga te da definitivno može to napraviti – rekla je razočarana mladenka.

Tortu je usporedila s mrtvim dikobrazom, a i Facebook korisnici grupe u kojoj je objavila svoje neugodno iskustvo su ostali iznenađeni.

  • Oh, ovo je tako loše i tako dobro u isto vrijeme”, “Što je ovo, izgleda kao oposum”, “Je l’ on ovo ima mrkvu u ustima”, pitali su se u grupi.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE