NASMRT IZBO SUPRUGU: POLICIJA ZATEKLA HOROR U STANU

Srbijanks (47) sa boravištem u Lucernu nasmrt je izbodena u svom stanu, a ubrzo nakon što je zločin otkriven, kao osumnjičeni za ubistvo uhapšen je njen suprug (49).

Švicarski mediji prenose da je na licu mjesta pronađen i nož za koji se sumnja da je korišćen u ubistvu.

Policija u Lucernu dobila je poziv u nedelju, oko 13 sati, da se u jednom stanu čuje žestoka svađa, a kada su došli na lice mjesta, zatekli su jezivu scenu – žena stara 47 godina ležala je u lokvi krvi sa užasnim ubodnim ranama po tijelu uslijed kojih je ubrzo i preminula.

Na licu mjesta, u stanu, policija je zatekla i njenog supruga koji je odmah priveden u tužilaštvo u Emenu. Kako prenose švajcarski mediji, tamošnja policija trenutno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja, tako da još nije poznato koji je motiv jezivog ubistva.

Na licu mjesta pronađen je i nož za koji se sumnja da je korišćen u ubistvu. Prije nego što je uhapšen, osumnjičeni muškarac je odveden u bolnicu na ljekarski pregled, nakon čega su mu stavljene lisice, prenosi Blic.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NEMA TRAGOVA DA JE NESTALA DANKA BILA U PODZEMNOM TUNELU: MUP...

0
Specijalistički timovi za spašavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih sati, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog Polja do grada Bora i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.