NAVIJAČI IZVIŽDALI TRUMPA NA BEJZBOL UTAKMICI: ZATVORITE GA!

Američki predsjednik Donald Trump je u društvu supruge Melanije prisustvovao petom susretu prvenstva Svjetske serije u bejzbolu koji se igrao u Washingtonu, ali tamo nije naišao na dobru reakciju navijača.

Naime, kada je kamera prikazala njega na velikom ekranu, oni su počeli zviždati i vrijeđati ga. “Zatvorite ga!”, vikali su navijači kroz zvižduke upućene američkom predsjedniku.

Ubrzo su se na ekranu pojavili vojnici, pa je gomila prestala zviždati, ali su se na stadionu još uvijek čuli zahtjevi za zatvaranjem Trumpa.

Iako je ovaj slogan isprva bio korišten u kampanjama protiv Hillary Clinton, ovaj put je okrenut protiv Trumpa, pišu američki mediji.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE