NAVIJAČI SRBIJE RAZOČARANI NOVIM DRESOM SRBIJE: GRB S LJILJANIMA I ŽUTI RUKAVI

Nogmetna reprezetnacija Srbije se uoči Svjetskog prvenstva koje se igra u Kataru od 20. novembra našla u žiži javnosti.

Uprkos žestokim reakcijama navijača na društvenim mrežama, novi dres reprezentacije Srbije ostat će onakav kakvog ga je Puma predstavila prije nešto više od mjesec dana na američkom tržištu.

Prije nekoliko sedmica na američkom tržištu pojavio se dres reprezentacije Srbije za nastup na predstojećem Svjetskom prvenstvu. Glavna garnitura doživjela je brojne promjene.

Najupečatljivije promjene su žuti rukavi, crveni križići i novi grb reprezentacije na kojem je novost i dva ljiljana koji se nalaze ispod orla.

Proizvođač Puma “pokvario” je predstavljanje dresa Nogometnom savezu Srbije nakon što ga je pustio u prodaju za američko tržište, a to je izazvalo žestoke reakcije nezadovoljnih srbijanskih navijača. Stoga, svi su očekivali promjenu, ali od toga neće biti ništa.

FIFA je objavila na zvaničnim stranicama da će upravo u takvom dresu Srbija nastupiti na predstojećem Svjetskom prvenstvu, a društvenim mrežama širi se čitav kontigent spremnih dresova naše susjedne selekcije.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PROMOCIJA U VIJEĆNICI: DEKODIRANJE AGRESIJE, BILI SU NAD KARTAMA BIH

0
U sarajevskoj Vijećnici večeras je održana promocija knjige "Dekodiranje agresije: Vrhovni savet odbrane Savezne Republike Jugoslavije i rat protiv Republike Bosne i Hercegovine".