Ukusan i kremast sos za tjesteninu s dodatkom votke će vas oduševiti.
SASTOJCI:
½ šolje putera
1 luk
1 šolja votke
2 konzerve paradajza
500 ml vrhnja za kuhanje
so
biber
PRIPREMA:
1. U tavi na puteru popržite sitno sjeckani luk dok ne omekša.
2. Dodajte votku i kuhajte 10 minuta.
3. Umiješajte paradajz i pustite da kuha 30 minuta na srednjoj vatri.
4. Dodajte vrhnje za kuhanje i kuhajte još pola sata.
Prijatno!
Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa ‘GLEDAJ Hayat‘ na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.
Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.