NEĆETE VJEROVATI U ŠTA JE LEPA BRENA ULOŽILA 15 MILIONA EURA

Le­pa Bre­na će veći dio od nedavno više od 15 mi­lio­na eura ulo­ži­ti u no­vi biz­nis i sa su­pru­gom Bo­bom Ži­vo­ji­no­vi­ćem pra­vit će vi­no, jed­nu vr­stu ro­zea, bo­je lo­so­sa, ko­je je, pre­ma nje­nim rije­či­ma, vi­še na­mje­nje­no že­na­ma.

  • Ču­li ste u pred­sta­vi o me­ni u Bi­te­fu da po­kre­ćem svo­je vi­no. Me­đu­tim, ja sam još da­le­ke 1986. ima­la svo­je vi­no „Le­pa Bre­na“, ko­je smo ra­di­li sa Si­će­vom. Da­nas sam za­hva­lju­ju­ći su­pru­gu po­kre­nu­la no­vu li­ni­ju i na­da­mo se da će se do­pa­sti da­ma­ma – ot­kri­la je Bre­na.

Biz­nis oko vi­na, ka­ko sa­zna­je­mo, vo­dit ­će Bo­ba i Fi­lip Ži­vo­ji­no­vić. Za Ame­ri­ku pro­mo­ci­ju će ra­di­ti Fi­lip, a Bo­ba za Ho­n­g­ko­ng, a ci­lj je osvo­ji­ti ki­ne­sko tr­ži­šte.

Pje­va­či­ca ka­že da je u biz­ni­su veo­ma opre­zna i da ne vo­li o svo­jim ide­ja­ma da pri­ča una­pred.

  • Me­ni se pu­no to­ga de­ša­va­lo, a me­di­ji stal­no tra­že da ka­žem ne­što no­vo. Ko­n­ce­rt u Za­gre­bu bio je veo­ma uspje­šan, kao i pred­sta­va ko­ju su mi po­sve­ti­li u Bi­te­fu. Ne že­lim da pre­sta­nem da ra­dim i ho­ću da bu­dem ko­ri­sna svo­jim pri­ja­te­lji­ma i po­ro­di­ci. Ne­ću sa­mo da bu­dem ma­j­ka i ku­ha­ri­ca – iskre­na je jed­na od na­j­ve­ćih zvije­zda na Ba­l­ka­nu.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa ‘GLEDAJ Hayat‘ na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SRBIJANKA NAĐENA MRTVA: TIJELO SA POVREDAMA NA GLAVI PRONAĐENO U STANU...

0
Tijelo ubijene Srbijanke Suzane S. (36) nađeno je sinoć u stanu u Beču, gde je živjela sa svojim suprugom N. S. (44) i sedmogodišnjimsinom, prenijeli su austrijski mediji. Suzana je navodno porijeklom iz Trstenika