NEDJELJNA ŠETNJA SARAJEVSKIM ULICAMA OBASJANE SUNCEM

U Sarajevu je sunčan dan izmamio mnoge građane u nedjeljnu šetnju.

I u naredna tri dana u Bosni i Hercegovini će biti sunčano vrijeme. U Bosni prijepodne po kotlinama i uz riječne tokove magla i niska oblačnost. Najviša dnevna od 12 do 18 stepeni.

U Bosni i Hercegovini temperatura danas u 13 sati: Bjelašnica -3 stepena, Gradačac 5, Sokolac 6, Bijeljina 7, Ivan-sedlo 11, Banja Luka 12, Bugojno i Neum 13, Doboj, Prijedor i Srebrenica 14, Sarajevo i Trebinje 15, Mostar, Sanski Most i Tuzla 16, Bihać i Zenica 17 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

OVO SU SRAMOTNI I SKANDALOZNI ZAKLJUČCI 13. POSEBNE SJEDNICE NSRS-A

0
Narodna skupština Republike Srpske u noći sa četvrtka na petak, na 13. posebnoj sjednici, usvojila je nekoliko zakona i zaključaka koji će zasigurno produbiti političku krizu u BiH.