NEPOZNATE OSOBE NAPALE I OPLJAČKALE ŽENU U STANU

Jučer, rano ujutro, policija je obaviještena da su nepoznate osobe napale i opljačkale Sarajku u stanu u naselju Alipašino Polje.

Kako navode iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, policija je obaviještena 16. decembra u 8.10 ujutro. 

  • U 08.10 sati, obaviještena je dežurna služba Četvrte PU da je u stanu, ulica Bosanska, općine Novi Grad Sarajevo, od strane dva NN lica izvršeno krivično djelo razbojništva nad A.S. iz Sarajeva – saopćeno je iz MUP-a.

Tom prilikom maskirana NN lica su uz upotrebu fizičke snage, od iste otuđila određenu sumu novca, a zatim se udaljila u nepoznatom pravcu”, navode iz MUP-a.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

Uviđaj na licu mjesta su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju pomenutog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE