NEREALNO VISOKE CIJENE PEKARSKIH PROIZVODA U ODNOSU NA CIJENE PŠENICE

Najavljivano poskupljenje brašna po kojem bi vreća od 25 kilograma bila skuplja za oko četiri marke, obustavljeno je krajem prošle godine, zbog pada cijena nafte.

Iako su cijene nafte niže, to nije dovelo do pada cijena osnovnih životnih namirnica.

Cijene nafte i goriva prate se samo kada treba podići cijene osnovnih životnih namirnica, kažu to i domaći proizvođači koji po ko zna koji put upozoravaju da su cijene hljeba i pekarskih proizvoda u odnosu na cijene pšenice nerealno visoke.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

OTAC MALOLJETNIKA KOJI JE USTRIJELJEN U STAROM GRADU NUDI 10 HILJADA...

0
Hilmija Garibović, čiji je maloljetni sin prije mjesec bio meta pucnjave u Starom Gradu, danas je ponudio nagradu od 10.000 eura za informacije koje bi pomogle u identifikaciji osobe koja je pucala na njegovog sina, budući da počinitelj nije uhapšen.