KAHVEDŽIĆ: FC SALINES JE NAŠ NAJVEĆI RIVAL I ZA SVAKU UTAKMICU SA NJIMA IMAMO POSEBAN MOTIV

Prvi finalni meč doigravanja za prvaka Premijer futsal lige BiH između FC Mostar SG i FC Salines Tuzla City igra se danas u 18 sati.

Mostarci će svoje ljute rivale dočekati u dvorani Midhat Hujdur Hujka u kojoj ove sezone znaju samo za pobjede.

U polufinalnoj utakmici u dresu odlične ekipe iz Mostara protiv GFC Sarajevo ponovo je briljirao Nermin Kahvedžić, najbolji strijelac Premijer lige, koji je postigao sva četiri pogotka i još jednom potvrdio svoju klasu. Upravo će on biti glavna prijetnja gostima iz Tuzle.

  • Očekuju nas najteže utakmice u sezoni. FC Salines je naš najveći rival i za svaku utakmicu sa njima imamo poseban motiv. Naravno da danas nećemo lako do pobjede. Odlično znamo snagu protivnika koji nam je u prvenstvu nanio jedini poraz. Ipak, mislim da smo u ovom trenutku kvalitenija ekipa, motiva ne nedostaje, tako da vjerujem u našu pobjedu u Mostaru. Svake sezone FC Mostar SG želi duplu krunu i nadamo se da ćemo to uspjeti – kaže Nermin Kahvedžić.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

U SARAJEVU DANAS HITNA SJEDNICA SKUPŠTINE KS: IMA SAMO JEDNU TAČKU...

0
Informacija o poduzetim aktivnostima nadležnih sigurnosnih i drugih institucija u okviru kojih će se razmatrati sigurnosna situacija u Kantonu Sarajevo, jedina je tačka dnevnog reda hitne sjednice kantonalne skupštine koja će biti održana danas.