NERVOZAN SAM, NAPRAVIT ĆU GLUPOST: RASPAD SISTEMA U BANJALUČKOM KLUBU, POGLEDAJTE REAKCIJU TRENERA LALATOVIĆA NAKON JOŠ JEDNE BLAMAŽE

Nakon remija sa Slogom u Doboju (2:2), Nenad Lalatović je ponudio ostavku na mjesto trenera Borca iz Banja Luke.

Naime, njegov tim je vodio i sa 2:0 na kraju prvog poluvremena, ali je tokom drugog sve “prosuo” i dozvolio svome protivniku da se vrati.

Nakon debakla u Konferencijskoj ligi i ipadanja od amatera sa Farskih otoka, FK Borac doživio je novi šok. Na konferenciji koja je trajala skoro 25 minuta, Lalatović je više puta ponudio ostavku.

  • Borcu želim da osvoji titulu, ekipa je malo pala, ja sam razočaran. Naravno, ne mogu da odem na silu odavde. Igrači danas su bili hladni u drugom poluvremenu, nemaju karakter moj. Ekipa mog kolege je odigrala sjajno drugo poluvreme, svaka čast na tome, ja ne mogu više da probudim ovaj tim. Imam obavezu prema ljudima koji vode klub, dočekali su me sjajno i navijači. Mnogo su očekivali od mene, ali ne mogu ja da uklizam, ja bih danas stavio glavu tamo gde niko ne sme ne znam šta. Nikad ne bih sebi dozvolio tu situaciju, ali ne mogu stalno da štitim druge. Kućno vaspitanje mi ne dozvoljava da idem pognute glave, znam šta sam rekao kad sam došao, šta su ciljevi, Evropa, dva trofeja, ali već sada sam ispražnjen, nervozan, znam već sad da mogu samo da napravim glupost – rekao je trener iz Srbije.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE