NEVJEROVATAN SLUČAJ: ŽENA UDARILA MUŽA I UBILA GA JER JE NIJE HTIO VODITI U DUBAI ZA ROĐENDAN

Renukom Kan (38) bila je bijesna na supruga Nikhila (36) nakon što joj prvo nije kupio skup poklon za rođendan, a ulje na vatru je dolila činjenica da je odbio da je vodi u Dubai na rođendansko putovanje.

Revoltirana, ona ga je udarila pesnicom u predjelu nosa. Tom prilikom ona mu je slomila nos i izbila nekoliko zuba, nakon čega je muškarac počeo obilno da krvari.

Kako se navodi, sve se dogodilo unutar njihovog doma u mjestu Vanavdiju u Puni, Indija. Par je bio u braku šest godina.

Prema saopštenju iz policije, do smrti je doveo samo jedan udarac koji je bio i smrtonosan. Incidentu je prema riječima policajca, prethodila svađa supružnika.

  • Incident se dogodio u petak uveče. Prema istrazi, par se posvađao jer Nikhil nije odveo Renuku u Dubai na proslavu rođendana i nije joj dao skupi poklon na njen rođendan i godišnjicu. Renuka je takođe bila uznemirena zbog Nikhil jer nije pokazivao entuzijazam zbog njene želje da ode u Delhi da proslavi rođendan sa nekim rođacima – rekao je on, piše “The Times of India”.

Policija je dalje obavijestila da je tokom svađe žena nezgodno udarila Nikhilovo lice. Ispostavilo se da je udarac bio toliko jak da je nesretnom čovjeku slomilo nos.

  • Ženin udarac je bio toliko jak da je Nikhil slomljen nos i nekoliko zuba. Obilno krvareći, on je izgubio svijest – dodao je portparol.

U međuvremenu, policija je podnijela prijavu protiv Renuke po članu 302 IPC i pritvorila je radi dalje istrage.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE