NI ONA VAM NEĆE POMOĆI: SELEKTOR SJEVERNE IRSKE SE NADA KIŠI U SARAJEVU

Selektor Sjeverne Irske Ian Baraclough je istakao kako se njegova ekipa nada povoljnom rezultatu u polufinalu baraža protiv Bosne i Hercegovine.

Baraclough je istakao da je sretan što su svih 26 nogometaša koje je pozvao na pripreme zdravi uključujući i najboljeg igrača Jonnyja Evansa.

  • Nadam se da će svi i u četvrtak biti zdravi. Učinit ćemo sve da uđemo u finale baraža i sljedećeg mjeseca se borimo za odlazak na Euro – rekao je Baraclough i nastavio:

“Igrači silno žele otići na Euro. Svi znaju da imamo nevjerovatnu šansu da budemo na velikom takmičenju i ne treba im veći motiv od toga”, dodao je selektor Sjeverne Irske.

Baraclough je dodao i kako ima jednu veliku želju za četvrtak.

  • Nama ne smeta kiša. Ona je odlična jer lopta onda klizi po terenu. Navikli smo igrati po kiši i nadam se da će i u četvrtak padati u Sarajevu. Nadam se da će nas ovakvo vrijeme pratiti na putu do BiH – istakao je Baraclough.

Nažalost po Baraclougha, za četvrtak ujutro je najavljena kiša, dok bi navečer u vrijeme utakmice bilo samo oblačno vrijeme bez padavina.

Susret BiH – Sjeverna Irska igra se u četvrtak od 20:45 sati na stadionu Grbavica u Sarajevu, a pobjednik tog duela će 12. novembra u finalu baraža dočekati boljeg iz duela Slovačka – Republika Irska.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE