NIJE MOGAO SANJATI ŠTA ĆE VIDJETI POSLIJE TRENINGA: RADNIK AUTOPRAONICE UNIŠTIO FERRARI ITALIJANSKOG GOLMANA

Golman italijanskog kluba Genoa Federico Marchetti doživio je neprijatno iskustvo nakon što je tokom treninga ostavio svoj Ferarri u autopraonicu te nakon toga saznao da mu je auto faktički u potpunosti uništen.

Mediji u Italiji pišu da su Marchettiju automobil uništili zaposlenici autopraonice i to nakon što im je ostavio svoj Ferrari tokom treninga, a navodno, jedan od zaposlenika odlučio se provozati u ovom Ferrariju i tom prilikom se zabio u nekoliko drugih automobila koji su bili parkirani u blizini.

Novinska agencija ANSA prenosi ovu informaciju, ali ne donosi dodatne vijesti o zdravstvenom stanju vozača te kakvu je reakciju nakon svega imao golman Genoe.

Na fotografijama i videoprilogu se može vidjeti da je automobil pretrpio ozbiljnu štetu te nema sumnje da će na kraju ceh platiti nestašni uposlenik koji je na svoju ruku odlučio preuzeti kontrolu nad autom.

Marchetti je od 2018. godine član Genoe, a prije toga branio je za Lazio od 2011. godine te za Cagliari i niz drugih italijanskih niželigaša.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE