NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA MALENOG PRINCA RAZNJEŽILA JAVNOST

Kad god djeca britanskog kraljevskog para dospiju u javnost svi se raznježe, pa se danima raspravlja o preslatkim nasljednicima princa Williama i njegove supruge Kate Middleton.

Ovog puta u centru pažnje je najmlađi član porodice, princ Louis.

Fanovi više nemaju često priliku da vidjeti ga u javnosti, jer se broj javnih angažmana, zbog pandemije, smanjio, ali slavni roditelji ponekad iznenade znatiželjnu britansku, ali i svjetsku javnost i na fotografiji pokažu svog najmlađeg mezimca.

Kako su u aprilu stigle brojne virtuelne i rukom pisane čestitke na adresu Kensingtonske palate, kraljevski par odlučio se javno zahvaliti na svim lijepim riječima u ime svog sina.

Za sve one koji su se sjetili rođendana malog princa pripremili su preslatko iznenađenje – svakom su pojedinačno poslali fotografiju dvogodišnjeg princa s kraljevskom posvetom i zahvalnicom.

Zanimljivo je da je i za ovu fotografiju, na kojoj strpljivo pozira preslatki britanski nasljednik, zaslužna vojvotkinja Kate.

https://www.instagram.com/p/CDV4zrQHgjK/?utm_source=ig_embed

Fotografiji na kojoj maleni Louis pozira sa urednom frizurom u kariranoj dječjoj košuljici sa širokim osmjehom na licu, potpuno je raznježila javnost.

Najmlađi sin kraljevskog para, prema mišljenju mnogih, najviše liči na svog djeda po majci Michaela Middletona.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

HAPŠENJE U BIH: UČENIK DONIO PIŠTOLJ U ŠKOLU, PLANIRAO PLJAČKU SA...

0
Policijski službenici Policijske uprave Bosanska Gradiška danas su uhapsili četiri maloljetnika zbog postojanja osnova sumnje, da su počinili krivično djelo Dogovor za izvršenje krivičnog djela.