NIKOLINA KOVAČ NIKAD IZAZOVNIJA POSLIJE POROĐAJA

Nikolina Kovač se prije nešto više od tri mjeseca porodila i na svijet donijela djevojčicu Nikoletu.

  • Ženama je danas nametnutno da moraju da budu idealne u svakom segmentu. I kao majke, i kao uspješne žene, i da izgledaju savršeno, da se odmah poslije porođaja uvuku u farmerke iz srednje škole – rekla je Nikolina.
View this post on Instagram

A post shared by 𝓝𝓲𝓴𝓸𝓵𝓲𝓷𝓪 𝓚𝓸𝓿𝓪č 𝓚𝓪𝓹𝓸𝓻 (@nikolina.kovac)

Iako svi hvale liniju pjevačice, ona ističe da joj je fizički izgled trenutno nebitan.

  • Moja linija još uvijek nije perfektna. Porodila sam se prije tri mjeseca, sada sam sretna i uživam u svom tijelu. Zavoljela sam svoje mane. Tako bih željela da prenesem taj osjećaj svim ženama da zavole sve svoje mane i da su prosto, mnoge druge stvari bitnije u odnosu na savršene mjere – istakla je Nikolina.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

BEĆIROVIĆ-KOMŠIĆ U UN-U: POZIVAMO ČLANICE UN-A DA ZAŠTITE ISTINU O GENOCIDU...

0
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović i član Predsjedništva BiH Željko Komšić razgovarali su s predsjednikom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN) Dennisom Francisom u sjedištu UN-a povodom predstavljanja Nacrta rezolucije o Međunarodnom danu sjećanja i obilježavanja genocida u Srebrenici počinjenog 1995.