NIKOLINA KOVAČ OTKRILA DETALJE POROĐAJA

Poznata bh. pjevačica Nikolina Kovač i njen suprug, također pjevač, Saša Kapor prošle sedmice su dobili kćerku Nikoletu.

Nikolina se porodila u Porodilištu GAK “Narodni front” u Beogradu, a na početku razgovora za naš magazin govori o ovom iskustvu.

  • Zbog prvog carskog reza, koji je bio obavezan, i drugi porođaj je morao biti carski. Dali su mi spinalnu anasteziju i zaista imam lijepo iskustvo jer sam sve vrijeme bila budna i svjesna kada su mi dali bebicu – kaže Nikolina i otkriva kako je izgledao trenutak kada je kćerku prvi put uzela u naručje.
  • To je, zaista, najbožanstveniji osjećaj na Planeti, jedno predivno i blaženo iskustvo – ističe ona.

S obzirom na činjenicu da sa suprugom Sašom već ima sina Nikolaja, poznata pjevačica nam otkriva da li joj je ovo iskustvo porođaja bilo drastično drugačije u odnosu na prvi put.

  • Iskreno, prošlo je više od šest godina od prvog porođaja i štošta sam zaboravila. Svaka trudnoća je, definitivno, različita i sa sobom nosi neke specifičnosti, te se, u mom slučaju, i porođaji i trudnoće znatno razlikuju – kaže ona i dodaje da se novoj članici porodice najviše obradovao stariji brat.

Nikolina ističe da je uloga majke, za nju, najvažnija u životu.

  • To je najveća privilegija, a ujedno i najveća životna odgovornost. Zdrava porodica je ono na čemu počiva sve, a kada imate stabilnu porodicu, vi možete postići sve, te prevazići sve moguće prepreke. Sa zdravom porodicom sve funkcioniše kako treba – ističe ona.

Podsjećamo, Nikolina i Saša važe za jedan od najskladnijih parova s javne scene. Jedno drugom su se na vječnu ljubav zavjetovali 2013. godine, kada su dobili i sina Nikolaja.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE