NIMALO OHRABRUJUĆE: ČAK 188 NOVOZARAŽENIH, ČETIRI SMRTNA SLUČAJA

U Bosni i Hercegovini je od jučer do sada zabilježeno 188 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Od tog broja 143 osobe su iz FBiH i 45 iz RS.

U Bosni i Hercegovini su potvrđena četiri nova smrtna slučaja. Od toga dva u FBiH i dva u RS.

Radi se o muškarcu iz Sarajeva rođenom 1952. godine koji je ležao na klinici Podhrastovi.

Drugi smrtni slučaj je također muškarac iz Lukavca rođen 1967. godine.

U Republici Srpskoj u protekla 24 sata registrirano je 45 novozaraženih koronavirusom. To je potvrđeno iz Instituta za javno zdravstvo RS. Najviše zaraženih je u Banjoj Luci – 12, u Zvorniku sedam te u Foči šest.

Testirano je 270 uzoraka, a dvije osobe su preminule. Riječ je o osobama starije životne dobi iz Šekovića i Ljubinja. U ovom bh. entitetu od početka pandemije zaražene su 3.764 osobe od čega je 50 posto oporavljeno .

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PSIHIJATRIJA U BANJOJ LUCI NEUSLOVNA: ODOBREN JE KREDIT OD 7,6 MILIONA...

0
Prostorije Klinike za psihijatriju Univerzitetskog kliničkog centra u Banjoj Luci godinama su neuslovne, smještene u starim i dotrajalim barakama u kojima je u januaru izbio požar.