NISAM OSJEĆAO NOGE, IMAM JAKE BOLOVE! RADNIK PRODAVNICE KOJEG SU PREGAZILI LOPOVI: PRVO SU UDARILI BAKU, A ONDA MENE I BRATA

Oglasio se radnik prodavnice kojeg su lopovi pregazili na Novom Beogradu, u Srbiji.

  • Nisam osjećao noge, to je bio veliki šok za mene. Naletio je na mene autom, skroz sam se izgubio. U prvom trenutku nisam bio svjestan šta se dešava, napravio sam par koraka i pao. I dalje imam jake bolove u nogama, jedva hodam – rekao je povrijeđeni radnik Ramadan Greku nakon što su lopovi prvo pokušali da pokradu pola radnje, a zatim ga pregazili kolima ispred prodavnice na Novom Beogradu.

Kako kaže, lopovi su ušli u prodavnicu oko 12 sati.

  • U tom trenutku, radio sam za kasom. Imao sam mušterije, bila je puna prodavnica. Ušli su njih trojica. Jednog od njih poznajem i kada je ušao u radnju pogledao je mene i brata, odmah je spustio glavu dolje i tada su se razdvojili. Svi su otišli po različitim dijelovima prodavnice – objašnjava potresen Ramadan.

Istakao je i da su po džepovima ubacivali šta su stigli. Upaljače, čokoladice, grickalice, kafe, žvake..

  • Ja sam to vidio i pošto brat i ja radimo zajedno, odmah sam mu mahnuo rukom i rekao da ide da vidi kamere. Tada je šefica vratila kamere u svojoj kancelariji i kada je vidjela šta se dešava odmah je sa zamjenicom sišla dolje. Zamjenica im je rekla da izvade sve iz džepova i napuste prodavnicu. Oni su tu počeli da prave scene, da nam psuju sve živo – dodaje.

Napominje i da su svi izašli iz prodavnice, kako bi vidjeli da ne ukradu neko voće ili nešto iz frižidera koji se nalazi ispred prodavnice.

  • Sa njima je bila i žena, ali ona ih je čekala u kolima. Bili su parkirani skoro ispred prodavnice. Tada su ušli u kola i namjerno krenuli na nas. Prvo su udarili baku koja je bila na ulici, a zatim i mene i brata. Potom su krenuli u rikverc i tada su udarili i u drugi auto – priča potresen Ramadan prisjećajući se jezivih scena.

Kako kaže, u trenutku nije ništa osjećao sve dok nije napravio par koraka i pao.

  • Nisam osjećao noge. Sada sam dobro. Ali mogu da hodam samo uz pomoć štaka. Na lijevoj nozi imam gips, a na desnoj longetu – kaže.

Istakao je i da jednog od njih zna, ali ne iz lijepih priča.

  • Jedan od njih živi u Kotežu, pet minuta od mene. Nikada se nisam družio sa njim, on je krenuo lošim putem. Drogira se – priča Ramadan.

Podsjetimo, Beograđanin R.A. (25) uhapšen je juče nakon filmske potjere za njim pošto je sa trojicom saučesnik pokušao da opljačka radnju na Novom Beogradu.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.