NIVES OBJAVILA SERIJU IZAZOVNIH FOTKI PA SKROMNO ZAKLJUČILA: ‘JA SAM ZVJERKA U CRVENOME’

Brojni pratitelji ostali su ugodno iznenađeni novom fotografijom, iako ovaj puta nije bilo ponuda za brak, Nives je dobila brojne poruke od pohvale za izgled do pitanja 'Kako ti češljaš svoju kosu?'

Nives Celzijus (39) nedavno se pohvalila videom sa snimanja showa u kojem pozira u crvenoj haljini, a sada je objavila i dvije fotke koje su oduševile pratitelje.

Uska crvena haljina odlično se prilagodila njenoj kovrčavoj kosi i crvenim štiklama na nogama, dok joj je vrat krasila neobična ogrlica.

  • Zvjerka u crvenom. Pronašla sam perspektivu iz koje i moje noge izgledaju duge – napisala je uz dvije fotografije Celzijus i upitala pratitelje:
  • Koja fotka vam je bolja? – znatiželjno će ona.
  • Zar je potrebno išta reći? – upitao je jedan komentar
  • Frizura mrak, a i sve ostalo! – napisao je drugi
  • Na obje slike si fantastična – iskreno će treći.

Starleta obožavatelje često obraduje s intimnim fotkama, poput ove u uskom zlatnom kostimu, koji nije uspio mnogo toga sakriti.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KOLAŠINAC S ATALANTOM IZBACIO LIVERPOOL, ROMA USPJEŠNIJA OD MILANA

0
Fudbaleri Atalante poraženi od Liverpoola u revanš susretu četvrtfinala Evropske lige rezultatom 1:0, ali su zahvaljući ubjedljivom trijumfu u prvom meču izborili plasman u polufinale takmičenja.