NOVA AKCIJA SIPA-E: NAKON PRETRESA, U SARAJEVU UHAPŠENA JEDNA OSOBA!

Operativna akcija SIPA-e kodnog naziva “Ring” provedena je danas na šest lokacija na području općine Stari Grad.

U sklopu nje je uhapšena jedna osoba.

Akcija se danas provodila zbog neovlaštene proizvodnje i puštanje u promet opojnih droga i zbog nelegalnog posjedovanja oružja, a veliki pretres bio je u naselju Širokača Stari Grad.

  • Uhapšeni je sproveden u prostorije SIPA-e i nad njim se vrši kriminalistička obrada. Ispitan je u svojstvu osumnjičenog – kazala je Miovčić.

Miovčić još nije mogla potvrditi da li su na ovim lokacijama pronađena droga i oružje.

Ranije danas su nam čitatelji potvrdili da je u ulici Tandareva na Širokači bio prisutan veliki broj policijskih službenika i automobila, piše N1.

SIPA je ovu akciju realizovala u saradnji sa pripadnicima MUP-a Kantona Sarajevo.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

DRAMATIČNO NA BLISKOM ISTOKU: IZRAEL NAPAO IRAN

0
Izraelske rakete pogodile su lokaciju u Iranu, objavio je ABC News, pozivajući se na američkog zvaničnika, dok je iranska novinska agencija Fars izvještava da je aktiviran sistem protuzračne odbrane u gradu Isfahanu.