NOVALIĆ: MEDIJSKI RADNICI MORAJU UĆI U PRIORITET ZA VAKCINISANJE

Federalni premijer Fadil Novalić izjavio je danas Feni da medijski radnici u Federaciji BiH moraju ući u prioritet za vakcinisanje protiv COVID-19.

Najavio je da će naredni ponedjeljak na sastanku s premijerima kantona i ministrima zdravlja predložiti da medijski radnici moraju ući u prioritet pri vakcinisanju.

  • U komunikaciji s medijima zadnjih mjeseci dobijao sam informacije da su im redakcije prepolovljenje. Nadam se da će i ostali premijeri shvatiti bitnost i hrabrost osoba koje se bave novinarstvom i pokušavaju našim građanima dati što više tačnih i kvalitetnih informacija – zaključio je federalni premijer Novalić.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

GONDOLIJERI IZ DVA VENECIJANSKA KANALA IZVADILI REKORDNIH 1.500 KILOGRAMA OTPADA

0
Venecijanski gondolijeri ovih su se dana ponovno prometnuli u ronioce da bi iz dva venecijanska kanala izvukli čak 1.500 kilograma smeća u sklopu pretposljednje sezonske akcije čišćenja otpada.