NOVI DETALJI NESREĆE NA BJELAŠNICI: AUTOMOBIL SLETIO U PROVALIJU, POVRIJEĐENI MLADIĆ I DJEVOJKA 20-IH GODINA

Dvije osobe povrijeđene su nakon što je putničko vozilo u kojem su se nalazile dvije osobe, sletjelo s puta u provaliju na putu prema Bjelašnici.

U MUP KS rekli su kako su dojavu zaprimili od Hitne pomoći oko 15.45, ali nisu imali više detalja.

Prema riječima očevidaca, nesreća se dogodila u mjestu Krupac, a na teren su upućene dvije ekipe Hitne pomoći.

Faktor

Prema nezvaničnim informacijama, povrijeđeni su mladić i djevojka 20-ih godina koji su se vraćali s Bjelašnice, javlja Klix.

Na terenu su i pripadnici PU Ilidža koji pomažu medicinskim ekipama u izvlačenju povrijeđenih.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

POČELA OBNOVA UNUTRAŠNJOSTI DŽAMIJE U GRADAČCU KOJA JE ZAPALJENA

0
Počeli su radovi na sanaciji štete nastale u unutrašnjosti džamije Husejnije u Gradačcu usljed podmetnutog požara sredinom novembra prošle godine.