NOVI DETALJI TRAGEDIJE: DANAS DŽENAZA UBIJENOJ MEVLIDI BRKIĆ

Zuhdija Dervić (43) iz Bužima automatskom puškom ubio je Mevlidu Brkić (46), nakon čega je presudio sebi.

Tragedija je potresla Bihać, jer su uništene dvije porodice.

Prema prvim rezultatima istrage, sve se odigralo u petak oko 1.30 sati, a Zuhdija je presudio 46-godišnjakinji na njenom kućnom pragu u bihaćkoj ulici Nerkeza Smajlagića.

  • Mevlida je nedavno došla iz Holandije gdje već duži niz godina živi i radi. Povremeno dolazi u Bihać gdje se zabavljala sa Zuhdijom. Poslije toga Zuhdija je na sve načine pokušavao da se pomiri s voljenom. Proganjao je, dolazio ispred kuće, zvao na telefon, ali ona nije htjela ni da čuje, a i u međuvremenu je našla novog partnera – priča izvor.

Iza Mevlide je ostalo dvoje djece Esma i Ermina koji su već na putu prema Bosni i Hercegovini.

Dženaza je planirana danas, u Bihaću.

Dervić je, prije nego što će krenuti u krvavi pohod, napisao potresnu poruku „Pamtite me po dobrom“. Poruku je, uz svoju fotografiju, objavio na svom Facebook profilu.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE