NOVI HIT IZ SRBIJE: BAKA POŠLA KOD PRIJATELJICE NA TENIS

Pojedini najstariji stanovnici Srbije i dalje prkose odluci nadležnih da se starijima od 65 zabrani kretanje dok traje epidemija koronavirusa. No dok neki njihovi prekršaji nailaze na osudu društva, drugi postaju hit na društvenim mrežama. Jedan takav pojavio se prije dva dana.

Baba je prešla igricu… gasi internet… motaj kablove…!!! 🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣💥💥💥💥🔝🔝🔝🔝🥴🥴🥴

Posted by Jovan Mickovic on Thursday, 9 April 2020
  • Gospođo, koliko Vi godina imate? – pitala je jedna sugrađanka baku koja je, sa rancem punim reketa, buketom maslačaka, ali i štapom šetala usred vanredne situacije.
  • Četrdeset četiri – odgovorila je baka, iako je na prvi pogled jasno da ima mnogo više.

Na pitanje gdje je krenula i šta radi napolju dala je hit odgovor:

  • Pošla sam kod prijateljice da igramo tenis – kazala je ona, dok je njena zabrinuta sugrađanka na to mogla samo da se nasmije.

Zna kaže, da ne smije da izlazi iz kuće, ali nije je briga, objasnila je, mahnuvši reketom da potvrdi svoj stav.

Kako je ova baka imala masku preko usta, dok su joj gornji dio lica prekrivali šešir i naočare teško je zaključiti da li se radi o baki Oliveri ili imamo novu pobjednicu karantina.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE