NOVI IZAZOV PRED TAKMIČARIMA ‘ŠKOLE KUHANJA’: KAKO ĆE ONI DANAS PRIPREMITI RIŽU, OVO JE RECEPT I ZA VAS

Danas u 18 sati u „Super receptu – Školi kuhanja“, naši takmičari Sabrina Nogo, Isabela Huseinović, Dinko Alešević, Safeta Lulić, Aida Zuko i Mirna Zeljković, naći će se pred novim izazovom: kako pripremiti rižu?

Hayat

Ipak, ta misija nije nemoguća samo ako znaju nekoliko tajni. Naši chefovi Miran Karić i Nihad Mameledžija reći će da je uvijek izazov pripremiti rižu kako treba odnosno postići da bude lepršava i prozračna.

Hayat

Svakako da će naši takmičari slijedeći upute chefova brzo usvojiti znanje i savladati novi kulinarski izazov, a podršku u tome imat će danas i od Mišela Tokića, inače Podravkinog chefa koji je ovog utorka sa nama u „Super receptu – Školi kuhanja“.

Hayat

Uvjerit ćete se kako se snašla naša druga takmičarska ekipa, koliko su vješto savladali izazove koji su postavljeni pred njih i, naposlijetsku, jesu li opravdali očekivanja žirija.

Hayat

Budu li slijedili upute našeg chefa Mirana Karića, koji ima odičan recept za najbolje pripremanje riže, onda na kraju emisije možemo očekivati samo oduševljenje žirija.

Hayat

Ovo je Miranov recept po kojem ćete rižu pripremiti baš onako kako treba.