OČAJNI REAL UMALO DOŽIVIO JOŠ JEDNU BLAMAŽU: BILI NA RUBU ISPADANJA IZ LIGE PRVAKA

U dvoboju drugog kola grupe B Borussia Mönchengladbach i Real Madrid odigrali su 2:2, a "Kraljevski klub" je do 87. minute gubio sa 0:2.

Real je u Njemačkoj odigrao još jednu slabu utakmicu i potvrdio da početni domaći poraz od Šahtara (2:3) nije bio slučajnost.

Njemački sastav vodio sa sa 2:0 pogocima Francuza Marcusa Thurama (33, 58), a Zidane je tek u 70. minuti ubacio Luku Modrića i povratnika Edena Hazarda.

U 87. minuti, Kareem Benzema je smanjio na dodavanje Casemira, a u trećoj minuti sudačke nadoknade Casemiro je, na dodavanje Ramosa, izjednačio i spasio Real od novog poraza.

Pogledajte video OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.