OD PONOĆI NOVE CIJENE GORIVA U SUSJEDSTVU

Od ponoći nas na benzinskim pumpama čekaju nove cijene goriva.

Kako se čini, sva će goriva poskupjeti.

Prema neslužbenim informacijama stranice cijenegoriva.info, spremnik od 50 litara benzina trebao bi biti skuplji za 4.5 kuna, a spremnik od 50 litara dizela bi trebao biti skuplji za 4 kune. Prosječni spremnik LPG-a trebao bi biti skuplji za 2.5 kuna, piše Index.

To znači da će cijene goriva biti više za desetak lipa.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PRATITE UŽIVO OLUJNO NEVRIJEME KOJE JE STIGLO I U BIH

0
Meteorolozi sa stranice BHMeteo objavili su novu vremensku prognozu u kojoj navode da je hladni front do ovih trenutaka zahvatio čitav sjever Bosne i Hercegovine, donoseći jak do olujan sjeverac, nagli pad temperature te lokalno kišu i pljuskove sa grmljavinom.