OGLASILA SE ALINA NAKON INFORMACIJE DA JE PROGLAŠENA MISICOM: UČINILI SU TO PONOVO

Alina Andrievskaja, 41-godišnja dama iz Donbasa, upravo je potvrdila novinarima da nikad nije bila imenovana misicom samoproglašene Narodne Republike Donjeck.

A upravo se zbog te informacije ovih dana ponovno našla u središtu interesa javnosti te postala predmet nepreglednoga niza komentara na ukrajinskim i ruskim društvenim mrežama.

Naime, sve otkako je neko plasirao priču da je 2021. godine osvojila titulu najljepše, brojni su stali komentirati njezinu pojavu, odnosno izgled koji je očito korigirala na raznorazne načine.

  • Ukrajinski mediji su bili ti koji su me počeli spominjati kao misicu. Prvi put su to učinili 2021. godine, informacija je i tada postala viralnom, a sada su to učinili ponovno-kazala je Andrievskaja u razgovoru za Daily Storm.

Usto je sugerisala da je postala interes medija zbog svog, citiramo, markantnog izgleda, pa kazala da je do zabune možda došlo i stoga što je svojedobno na društvenim mrežama pozirala uz nekakvu krunu.

  • Ipak, nikada se nisam prijavljivala na takmičenja takve vrste-pojasnila je.

Inače, Andrievskaja je isključila komentare na svojim profilima na Instagramu i na TikToku, na platformama na kojima učestalo objavljuje fotografije i videozapise, između ostalog i stoga što je često bila izložena prozivkama i negativnim komentarima.

(Net.hr)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

ŠVICARSKA POBIJEDILA NA EUROSONGU!

0
Švicarac Nemo, 24-godišnji predstavnik Švicarske, pobjednik je ovogodišnjeg Eurosonga! Iza Švicarske je Hrvatska, pa Ukrajina.